header_new.JPG (42219 bytes)
Ménu

 

Road racing on kuulunut Monialin kuvioihin alusta saakka - tämä on toki selvääkin, kun muistaa Johnnyn taustan ja kokemuksen lajista.

Edelleen Johnny on mukana RR-ympyröissä auttaen useita 125-kuljettajia ja ajattaen kuljettajia myös omassa tiimissään. Johnny myy kilpailuissa varaosia ja renkaita, mutta Johnnyn autolta saa myös neuvoja ja ohjeita avuksi omaan työhön.

Merkittävin road racing projekti Monialin historiassa on Timo Immosen Suomenmestaruuteen johtanut projekti, jossa Monial Oy ajatti Timoa 125-kuutioisella Hondalla vuonna 1995. Kaudella 2003 Timo oli jälleen mukana SM-sarjassa Monialin kuljettajana - tuloksena SM-Pronssia.

Kaudella 2003 Monial oli myös 125-kuutioisten tukijana kotimaisilla radoilla. Monial ja muut yhteistyökumppanit 125-kuutioisten luokassa mahdollistivat sen, että A ja B 125-kuutioisissa kilpailevien ei kaudella 2003 tarvinnut maksaa ilmoittautumismaksua kilpailun järjestäjälle.

Monial Oy on edelleen vahvasti mukana kotimaisessa road racingissa, myös kaudella 2007 Johnnyn auto varaosavalikoimineen löytyy RR-varikolta.